Բիզնեսմենի իրական կերպարը և նրա ընկալումը հասարակության շրջանում։ Դժվարությունները, որոնցից այն կողմ գտնվում է հաջողությունն ու ցանկալի արդյունքը։ Մեր ներքին վախերը և դրանց հաղթահարումը․ ի՞նչ կտա դա մեզ։ Միտքը և դրա կառավարումը․ ինչո՞ւ է դա անհրաժեշտ։ Մարդկանց այն խումբը, որոնք միշտ ուրիշներից կամ պետությունից ակնկալում են օգնություն։ Ե՞րբ և որքա՞ն պետք է օգնել։
Այս և այլ հարցերի շուրջ զրուցում ենք «Տիրամայր» արհեստի դպրոցի մանկավարժ և ռեստորանային բիզնեսի խորհրդատու Գագիկ Սերոբյանի հետ: